In de jaren 80, geconfronteerd met een markt die door Oosterse tapijten werd gedomineerd, begon Serge LESAGE hedendaagse tapijten te maken en te verkopen.

Naast een uitgebreide standaard collectie die door de intuïtie van dit mooie merk heeft geleid tot de geboorte van tal van hedendaagse, esthetische en inspirerende creaties die het kenmerk zijn van de collecties van Serge LESAGE heeft het huidige artistieke management team het concept van ‘Interior Creator” ontwikkeld waarmee Serge LESAGE naam heeft gemaakt.

Een toegewijde interne productieafdeling die elke klant begeleid in zijn project voor een tapijt op maat (motief, kleur, grootte en vorm). Serge LESAGE heeft een aanpassingsmodel op hun website gemaakt, zodat klanten hun creaties direct kunnen bekijken.

Ze hebben hun reputatie opgebouwd als een leider voor hoogwaardige eigentijdse tapijten en voor de productie van op maat gemaakte tapijten die over de hele wereld word erkend.

Elk tapijt gemaakt door het bedrijf voldoet aan de vraag naar hoge kwaliteit en productie.
Het is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen culturen, waarbij hedendaags design en de expertise van de carftsman samenwerken en waar respect voor voorouderlijke vaardigheden en milieu-eisen worden samen gebracht om zo een ​​nieuwe toekomst te schrijven.

Voor meer info zie:

sergelesage.com