Wij zijn op zoek naar versterking van ons sales team.

Ben jij commercieel, gepassioneerd, enthousiast en heb je minimaal 5 jaar commerciële ervaring in de interieur- of modebranche, dan is de functie accountmanager misschien iets voor jou.

Loggere Wilpower is gevestigd in een monumentaal pand in ’s-Graveland. Wij vertegenwoordigen als agentschap ruim 35 jaar prachtige interieurcollecties van internationale merken in Nederland. Met constante aandacht voor de wensen van de business-to-business markt, zorgen we voor langdurige en succesvolle relatie met onze klanten. Tot onze klanten kring behoren de betere interieurwinkels, interieurarchitecten en ontwerpers in Nederland.

Jouw werkzaamheden:

In deze zelfstandige en veelzijdige buitendienst functie ben je verantwoordelijk voor je eigen relaties/klanten die je regelmatig bezoekt met onze collecties. Je neemt initiatief tot het verder uitbouwen van ons B2B netwerk in Nederland.

Daarnaast geef je productinformatie en adviezen over de collecties in de showroom aan onze bezoekende relaties. Bovendien werk je mee aan de expositie en commerciële activiteiten, en heb je altijd je ogen open voor (innovatieve) manieren om onze collecties te verkopen

Jouw talent:

Je vindt het een uitdaging om zelfstandig te werken en initiatief te tonen, je houdt  overzicht en controle in hectische situaties. Je blijft hierbij accuraat en klantvriendelijk. Je hebt commercieel inzicht en bent servicegericht, makkelijk in de omgang en kunt nieuwe deuren openen.

We verwachten:

Dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in combinatie met goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. HBO opleiding of werk-denkniveau en je bent commercieel georiënteerd.

Wij bieden:

Een zelfstandige fulltime functie (32-40 uur). Een zeer prettige en fijne werksfeer in een dynamische organisatie welke continu in beweging is. Professionaliteit en passie voor de kwaliteit is onze drijfveer. Iedereen die bij ons werkt heeft de kans om het verschil te maken en vorm te geven aan de verdere toekomst van ons bedrijf. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie. Het salaris wordt vastgesteld op basis van achtergrond en ervaring.

Voel je je aangesproken tot deze uitdagende functie, stuur dan nu je CV en motivatie naar:

d.hensen@loggerewilpower.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.