Onze Showroom

Of het nu gaat om een landhuis, hotel, restaurant, kasteel of modern huis. Hoe ontstaat de juiste inspiratie? Echte inspiratie moet gevoeld en ervaren worden, geloven we bij Loggere Wilpower. Binnen een ambiance waar zintuigen ultiem geprikkeld kunnen raken. Onze showroom is zo’n plek. Hij bevindt zich in een schitterend 250 jaar oud monumentaal pand, gelegen op landgoed Gooilust, midden in de bossen van ’s-Graveland.

Het is een plek van eindeloze creatie: een decoratieve, intieme omgeving waar geëxperimenteerd wordt met uiteenlopende interieurcollecties om verrassende resultaten te bereiken. Onze stijlkamers dienen als inspiratiebron en bieden een fijne werkplek in een bijzondere omgeving voor u en uw klant. Het Loggere Wilpower team staat voor u klaar om met u mee te denken. Daarbij gebruiken we ons oog voor kwaliteit, nuance en unieke interieurcombinaties.

Onze showroom is geopend op werkdagen en op afspraak. Bent u niet in de gelegenheid om Gooilust te bezoeken? Dan komt ons enthousiaste sales team graag bij u langs.

“Meer dan 30 jaar ervaring in de interieur-branche én een grote passie voor het vak is onze Power!”