Interview met Rubelli in Residence

Vijf generaties lang, sinds 1858, creëren de Rubelli’s zijde, damast, fluweel en andere rijke stoffen vanuit Venetië.

Vader Alessandro Favaretto Rubelli staat al 61 jaar aan het roer. Zijn zoons Lorenzo, Nicolò en Andrea stapten een voor een in. Ook zus Mathilde werkte een aantal jaren voor Rubelli. Lorenzo is net als zijn vader opgeleid als jurist, Nicolò en Andrea beiden als ingenieur. De partner van Andrea, Alessandra Rubelli werkt als zelfstandig interior designer. Rubelli lanceerde vorig jaar de meubellijn Rubelli Casa. Tot de Rubelli groep horen ook Donghia, Armani Casa en Domique Kieffer. Studio Rubelli is het eigen interior designbureau. Met Moroso en Kvadrat introduceerde Rubelli afgelopen najaar de collectie Setting the Elegance. Rubelli.com via loggerewilpower.com

Lees het hele interview