Graag nodigen wij u uit voor ons Autumn Event. Hierbij presenteren wij onze nieuwste najaars treasures. Ontdek de nieuwste collecties van Ateliers Zelij, Colefax & Fowler, Dominique Kieffer, Élitis, Houlès, Jane Churchill, Lelièvre en Métaphores.

Maandag 2 otober
10:00 tot 18:00 uur
Landgoed Gooilust
Zuidereinde 49
1243 KL ‘s-Graveland
035-6565200

Rsvp vóór 26 september

AANMELDEN

The Farm Material Lab

The Farm en Loggere Wilpower bundelen hun krachten tijdens het aankomende Autumn Event. Gedurende deze dag zal The Farm hun nieuwste verf merk en kleuren genaamd “Colors For The Real Farmers” presenteren die naadloos aansluiten op onze nieuwste stoffen en behang collecties.
Ontdek een scala aan prachtige afwerkingen en laat u verrassen door de rijke verscheidenheid aan kleuren die ze te bieden hebben.